Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 17/10/2015 Weinig geheugen in je iPad

16GB is tegenwoordig al snel te weinig geheugen op een mobiele telefoon of tablet; zeker als je er geen extra geheugen in kan stoppen, zoals bijvoorbeeld een Apple iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air en alle andere iPads met een lightning cable. Voor alle iPads met een lightning cable is er nu een oplossing gevonden om met je beperkte geheugen om te gaan. Sterker nog: het geheugen is vanaf nu wel uit te breiden met 32, 64 of 128GB.

Zodra je de kabel in je iPad stopt komt de telefoon met de melding dat je een benodigde app zal moeten installeren via de App Store. Zodra je deze app geïnstalleerd hebt kun je al je foto's, video's, apps en alle ander geheugen omzetten naar het externe geheugen. De kabel werkt 'stand alone' de andere kant van de kabel hoef je dus niet in te pluggen in een computer; maar dat kan (als u dat wilt) wel, het is zelfs mogelijk om de iPad met deze kabel op te laden.

Vanaf nu is het dus niet meer noodzakelijk om je telefoon uit frustratie te laten liggen of tegen de muur aan te gooien; in plaats daarvan kun je het externe geheugen bestellen voor je iPad via de volgende link:

Bekijk hier alle geheugenkabels voor de Apple iPad

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht