Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 07/07/2015 TabletBucks is online!07-07-2015

TabletBucks is dan nu officieel gelanceerd! Het is de enigste juiste plek waar je terecht kunt voor alles met tablets. Een tablet voor school, werk, onderweg, op vakantie of om boeken te lezen: het zou gek zijn als je het niet kunt vinden op TabletBucks!

Wie is TabletBucks en wat hebben we jou te bieden? Allereerst willen we je laten weten dat we aankomende week een enorme leuke actie gaan houden op onze Facebook pagina, houdt die dus goed in de gaten: we gaan tientallen prijzen WEGGEVEN! TabletBucks is een partner pagina van PhoneBucks, een website waar je terecht kunt voor telefoons, abonnementen, reparaties, vragen, etc. Niets is te gek!

Die trand gaan we bij TabletBucks voortzetten. Als jij dus op zoek bent naar een tablet voor je werk als accountmanager, dan kun je ook voor advies bij ons terecht. Tijdens de schoolvakantie ben je misschien al op zoek naar een tablet voor het nieuwe schooljaar, in dat geval hebben we al een selectie voor je klaar gezet tussen "Alle Merken". Ook hebben we een ruim assortiment e-readers, electronische boeken, waarmee je al je boeken in een handomdraai bij je hebt en je jezelf geen hernia meer hoeft te slepen als je op vakantie gaat (of een leeg gevoel omdat je toch dat ene boek vergeten bent). Voor ieder dus wat wils.

Zodra je een tablet gevonden hebt zul je zien dat al onze tablets, ook degene zonder 3G/4G netwerk, aan te schaffen zijn met een abonnement. Je zult je misschien afvragen waarom een WiFi-only abonnement ook gekocht kan worden zonder abonnement. Misschien heb je wel een mobiele telefoon met dual-sim, dan kun je deze simkaart in die extra sleuf stoppen zodat je het data abonnement kunt opengooien (hotspot) en kunt genieten van megasnel internet, waar en wanneer je ook bent.

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht