Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

6" Kindle Voyage 4GB Wifi + 3G

CODE: ONE-KIN091246

Deze e-reader heeft een hoogwaardig 6" display en biedt naast een stabiele Wifi verbinding ook de mogelijkheid om boeken te downloaden / synchroniseren via het mobiele netwerk. Deze e-book reader kunt u daarom ook gratis aanschaffen i.c.m. een data abonnement, maar je kunt ook gebruik maken van het

Prijs: 279,00

279,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Deze e-reader heeft een hoogwaardig 6" display en biedt naast een stabiele Wifi verbinding ook de mogelijkheid om boeken te downloaden / synchroniseren via het mobiele netwerk. Deze e-book reader kunt u daarom ook gratis aanschaffen i.c.m. een data abonnement, maar je kunt ook gebruik maken van het gratis 3G netwerk dat Amazon voor je betaald! Ideaal om overal je boeken en tijdschriften te downloaden en te lezen.