Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Audio S Plus - Ministry of Sound

CODE: MOS-AUDSP

De robuust ontworpen, spatwaterdichte, bluetooth speaker "Audio S Plus" is een perfecte match voor gebruik buitenshuis, bij feestjes of zelfs bij festivals. Met de siliconen bumper kun je de...

Prijs: 149,00

149,00
Niet op voorraad

Wijzig hier uw product opties

De robuust ontworpen, spatwaterdichte, bluetooth speaker "Audio S Plus" is een perfecte match voor gebruik buitenshuis, bij feestjes of zelfs bij festivals. Met de siliconen bumper kun je de speaker aankleden naar eigen inzicht en smaak. Met de 'Cast Zinc Stand' kun je de speaker ook op een strategische plek in huis neerzetten.

Met de Plus krijg je meer... Met de Plus kun je streamen naar 2 speakers (stereo of mono) vanaf 1 apparaat en de Plus beschikt ook over een microfoon. De Audio S beschikt over 3.5W speakers en de Plus over 5W speakers.

Meer informatie over deze speaker? Check de eigenschappen!

Hoogtepunten:

  • Audio S
  • 2 entreekaarten voor de Ministry of Sound club of MoS event
  • Ministry of Sound Live (24/7 luisteren naar de club, MoS Radio of unieke On-Demand)