Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Audio M Plus - Ministry of Sound

CODE: MOS-AUDMP

Met de 30W sterke draadloze Audio M Plus van de Ministry of Sound zal je iedereen in je omgeving laten verbazen, en jezelf misschien ook wel. Dankzij de beschikbare WiFi-connectie kun je met slechts 1...

Prijs: 229,00

229,00
Niet op voorraad

Met de 30W sterke draadloze Audio M Plus van de Ministry of Sound zal je iedereen in je omgeving laten verbazen, en jezelf misschien ook wel. Dankzij de beschikbare WiFi-connectie kun je met slechts 1 vinger verbinding maken met de club in London, het volume verhogen, verlagen of swypen tussen je tracks op Spotify.

De Audio M Plus beschikt over Multi-room technologie waarmee je op 1 device door het hele huis al je speakers synchroon kunt laten spelen, maar is het ook mogelijk om alle speaker onafhankelijk van elkaar muziek af te laten spelen.