Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Audio M - Ministry of Sound

CODE: MOS-AUDM

Je wilt graag kwaliteit en in meerdere kamers dezelfde muziek simultaan afspelen, met de Audio M is dat mogelijk. Zoals velen zal de kwaliteit van het geluid je verbazen en zul je met plezier je eigen...

Prijs: 179,00

179,00
Niet op voorraad

Je wilt graag kwaliteit en in meerdere kamers dezelfde muziek simultaan afspelen, met de Audio M is dat mogelijk. Zoals velen zal de kwaliteit van het geluid je verbazen en zul je met plezier je eigen playlist van Spotify door het huis laten knallen dankzij Spotify Connect. Een waar feest is het touchpad (Surface Touch) aan de bovenzijde. Hiermee heb je controle over de speaker met slechts 1 vinger.

De 30W speaker blaast al het stof door je kamer met je eigen muziek. Koppelen gaat enorm eenvoudig dankzij de NFC chip waar je je telefoon tegenaan houdt om te koppelen om vervolgens je muziek af te spelen.