Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Audio L Plus - Ministry of Sound

CODE: MOS-AUDLP

De premium ontworpen Audio L Plus van Ministry of Sound is toegerust met de beste technieken als WiFi, Bluetooth, Apple Airplay, DLNA, Multi-room streaming, Spotify Connect, NFC en veel andere...

Prijs: 329,00

329,00
Voorraad

De premium ontworpen Audio L Plus van Ministry of Sound is toegerust met de beste technieken als WiFi, Bluetooth, Apple Airplay, DLNA, Multi-room streaming, Spotify Connect, NFC en veel andere mogelijkheden. Dankzij de speciaal door Ministry of Sound ontworpen smartphone / tablet app kun je de speaker helemaal naar wens afstemmen en inrichten.

Wanneer je meerdere speakers hebt is het mogelijk om met alle speakers in verschillende kamers synchroon muziek te beluisteren, of wanneer je meer een afwisselende bui hebt: elke speaker is ook individueel te besturen.

Bij aankoop van de Audio L Plus krijg je 24/7 toegang tot content van de Ministry of Sound dedicated channel. Hier wordt muziek rechtstreeks afgespeeld die op dat moment ook in de club in London wordt gedraaid. Blijf op deze manier op de hoogte van de nieuwste talenten welke uitgenodigd worden om te spelen voor duizenden bezoekers.