Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Audio In Plus - Ministry of Sound

CODE: MOS-AUDINP

Hetzelfde prachtige geluid als de Audio In, maar nu draadloos! Dankzij de bluetooth technologie ben je niet langer afhankelijk van een kabel en beleef je veel meer vrijheid tijdens het sporten,...

Prijs: 99,95

99,95
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Hetzelfde prachtige geluid als de Audio In, maar nu draadloos! Dankzij de bluetooth technologie ben je niet langer afhankelijk van een kabel en beleef je veel meer vrijheid tijdens het sporten, autorijden, werken of bij andere bezigheden.

Audio In Plus is voorzien van een microfoon, buttons om je telefoon te bedienen, kleding clip en meer extra's. Deze headset is in verschillende kleuren leverbaar!

Bij alle producten van Ministry of Sound ontvang je 2 vrijkaartjes t.w.v. € 30,- per stuk die toegang geven tot de club in London of andere evenementen van de MoS.