Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

Audio In - Ministry of Sound

CODE: MOS-AUDIN

De headphones van Ministry of Sound staan bekend vanwege hun kwaliteit en vermogen. Het zijn ideale producten voor (professionele) DJ's, feestneuzen, reizende pro's en individuelen die op zoek...

Prijs: 49,95

49,95
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De headphones van Ministry of Sound staan bekend vanwege hun kwaliteit en vermogen. Het zijn ideale producten voor (professionele) DJ's, feestneuzen, reizende pro's en individuelen die op zoek zijn naar comfortabele fit en goed geluid.

Audio In is voorzien van een microfoon, buttons om je telefoon te bedienen, kleding clip en meer extra's. Deze headset is in verschillende kleuren leverbaar!

Bij alle producten van Ministry of Sound ontvang je 2 vrijkaartjes t.w.v. € 30,- per stuk die toegang geven tot de club in London of andere evenementen van de MoS.