Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

9.7" Pad 9719 QR Retina

CODE: XOR-090217

Als we het hebben over een 9,7" display met Retina scherm, dan komen er merken naar boven welke vernoemd zijn naar een fruitsoort: Apple. Deze hebben een prachtige iPad op de markt gebracht, maar Xoro heeft het antwoord met een Android device welke ook is uitgerust met een Retina display welke we kennen uit de Apple iPad. De 9719QR heeft 16GB intern geheugen en draait op 2GB...

Prijs: 219,00

219,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Als we het hebben over een 9,7" display met Retina scherm, dan komen er merken naar boven welke vernoemd zijn naar een fruitsoort: Apple. Deze hebben een prachtige iPad op de markt gebracht, maar Xoro heeft het antwoord met een Android device welke ook is uitgerust met een Retina display welke we kennen uit de Apple iPad. De 9719QR heeft 16GB intern geheugen en draait op 2GB werkgeheugen wat hem erg snel en aangenaam te bedienen maakt.