Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

8" Xperia Z3 Tablet Compact 16GB

CODE: SON-086958

Wanneer je kiest voor de Sony Xperia Z3 Tablet Compact zul je niet snel teleurgesteld worden. De kleine krachtpatser heeft de snelle Snapdragon 801 aan boord en 3GB werkgeheugen. Je verhoogt je productiviteit, creativiteit en mobiliteit dankzij deze tablet. Doordat je kunt kiezen voor een 4G variant heb je ook nog eens internet wanneer je dat nodig hebt, en ook nog eens...

Prijs: 358,99

358,99
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Wanneer je kiest voor de Sony Xperia Z3 Tablet Compact zul je niet snel teleurgesteld worden. De kleine krachtpatser heeft de snelle Snapdragon 801 aan boord en 3GB werkgeheugen. Je verhoogt je productiviteit, creativiteit en mobiliteit dankzij deze tablet. Doordat je kunt kiezen voor een 4G variant heb je ook nog eens internet wanneer je dat nodig hebt, en ook nog eens supersnel!