Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

8" SurfTab Wintron Windows 8.1

CODE: TRE-089696

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en handzame Windows tablet, dan is de Trekstor SurfTab Wintron zeker iets voor jou met zijn 8" display. De tablet steek je gemakkelijk en snel bij je waardoor je erg mobiel kunt werken. Dankzij Windows 8.1 kun je makkelijk de programma's op je eigen computer synchen met je tablet en kun je dus overal waar je bent verder werken aan...

Prijs: 159,95

159,95
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en handzame Windows tablet, dan is de Trekstor SurfTab Wintron zeker iets voor jou met zijn 8" display. De tablet steek je gemakkelijk en snel bij je waardoor je erg mobiel kunt werken. Dankzij Windows 8.1 kun je makkelijk de programma's op je eigen computer synchen met je tablet en kun je dus overal waar je bent verder werken aan je project - en dat alles ook nog eens voor een zachte prijs.