Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

13" Yoga Tablet 2 Pro 32GB incl. Beamer

CODE: LEN-087468

Een prachtige tablet van 13" met een display waar je verliefd op zal worden. Als je eenmaal hebt gekozen voor deze tablet zal hij je alleen maar blijven verrassen. Het QHD display betoverd alles wat je ziet, maar dat is het niet alleen; dankzij de ingebouwde beamer kun je video's en foto's (tot een maximale diagonaal van 50") op een muur projecteren. Een krachtige...

Prijs: 499,00

499,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Niet op voorraad

Wijzig hier uw product opties

Een prachtige tablet van 13" met een display waar je verliefd op zal worden. Als je eenmaal hebt gekozen voor deze tablet zal hij je alleen maar blijven verrassen. Het QHD display betoverd alles wat je ziet, maar dat is het niet alleen; dankzij de ingebouwde beamer kun je video's en foto's (tot een maximale diagonaal van 50") op een muur projecteren. Een krachtige grote tablet waarmee je kiest voor het beste. Want, waarom kiezen voor een goed product als je het beste ook kunt krijgen?