Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

8" Galaxy Tab Active

CODE: SAM-IM-2787977

De markt voor robuuste tablets is niet al te groot. Samsung begeeft zich als enige, als groot merk, op dit 'gladde ijs' en dat doen ze met een robuuste tablet die niet alleen tegen een stootje kan, maar ook nog eens interessant kan zijn qua prijs en specificaties als we kijken naar minder bekende merken. Doordat je de mogelijkheid hebt om bij deze tablet ook een 4G-abonnement...

Prijs: 419,00

419,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De markt voor robuuste tablets is niet al te groot. Samsung begeeft zich als enige, als groot merk, op dit 'gladde ijs' en dat doen ze met een robuuste tablet die niet alleen tegen een stootje kan, maar ook nog eens interessant kan zijn qua prijs en specificaties als we kijken naar minder bekende merken. Doordat je de mogelijkheid hebt om bij deze tablet ook een 4G-abonnement af te sluiten heb je overal waar je dat wilt internet - ook op de bouwplaats.

Dankzij de extra rubberen case die bij de tablet geleverd wordt (zie eerste foto) kan hij ook nog eens tegen een extra hard stootje.

Samsung producten: SM-T360, SM-T365