Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

7.9" Pro Slate 8 Android

CODE: HP-IM-2861290

HP heeft een uitgebeide range van tablets en computers. Zo heeft HP gedacht met de komst van deze tablet aan de wensen van veeleisende gebruikers en ze hebben de tablet uitgerust met bijvoorbeeld de Snapdragon 800, een QXGA beeldscherm met een ppi van 326 en een 8 megapixel camera. De tablet heeft dus verbluffende specificaties aan boord, juist voor degene die net iets meer met zijn...

Prijs: 499,00

499,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

HP heeft een uitgebeide range van tablets en computers. Zo heeft HP gedacht met de komst van deze tablet aan de wensen van veeleisende gebruikers en ze hebben de tablet uitgerust met bijvoorbeeld de Snapdragon 800, een QXGA beeldscherm met een ppi van 326 en een 8 megapixel camera. De tablet heeft dus verbluffende specificaties aan boord, juist voor degene die net iets meer met zijn tablet doet vergeleken met de doorsnee gebruiker.