Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

7" Zebra ET1 OMAP Texas Instruments

CODE: MOT-IM-2491710

De ET1 van Zebra, uitgebracht door Motorola, biedt duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid; iets waar je veel waarde aan hecht. Deze tablet is ideaal voor gebruik waarbij de tablet nogal eens onder zwaardere omstandigheden komt te staan, bijvoorbeeld bij klanten of in een magazijn. De Zebra ET1 is een echte enterprise tablet met OMAP technologie - ontwikkeld door Texas Instruments....

Prijs: 1.050,00

1.050,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De ET1 van Zebra, uitgebracht door Motorola, biedt duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid; iets waar je veel waarde aan hecht. Deze tablet is ideaal voor gebruik waarbij de tablet nogal eens onder zwaardere omstandigheden komt te staan, bijvoorbeeld bij klanten of in een magazijn. De Zebra ET1 is een echte enterprise tablet met OMAP technologie - ontwikkeld door Texas Instruments. Deze tablet is een verlengstuk van de productiviteit van uw personeel.