Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

7" TelePad 735Q 3G dual-sim

CODE: XOR-091481

Een handzame en vriendelijk geprijste tablet. Wanneer je op zoek bent naar een tablet, maar niet direct een groot bedrag uit wilt geven, is de Xoro TelePad 735Q een prima tablet om mee te beginnen. Dankzij Android 4.4 KitKat ben je met al je apps mobiel en kun je overal mobiel verder werken aan je project omdat deze tablet ook nog eens is uitgerust met 2 simkaart slots. Zo kun je...

Prijs: 149,00

149,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Een handzame en vriendelijk geprijste tablet. Wanneer je op zoek bent naar een tablet, maar niet direct een groot bedrag uit wilt geven, is de Xoro TelePad 735Q een prima tablet om mee te beginnen. Dankzij Android 4.4 KitKat ben je met al je apps mobiel en kun je overal mobiel verder werken aan je project omdat deze tablet ook nog eens is uitgerust met 2 simkaart slots. Zo kun je altijd bereikbaar blijven.