Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

7" Connect 7 Pro WiFi+3G 8GB

CODE: MIR-089127

Dankzij zijn gewicht en formaat kun je deze tablet overal mee naartoe nemen. Doordat Odys eraan heeft gedacht om afmeting af te stemmen aan het gebruik is het formaat of het gewicht van de tablet niet hinderlijk bij het werken of gamen op de tablet. Doordat deze handzame tablet is uitgerust met een 3G module kun je overal waar je wilt online internetten, je apps synchen, gamen, je mail...

Prijs: 129,00

129,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Dankzij zijn gewicht en formaat kun je deze tablet overal mee naartoe nemen. Doordat Odys eraan heeft gedacht om afmeting af te stemmen aan het gebruik is het formaat of het gewicht van de tablet niet hinderlijk bij het werken of gamen op de tablet. Doordat deze handzame tablet is uitgerust met een 3G module kun je overal waar je wilt online internetten, je apps synchen, gamen, je mail binnen halen, etc.