Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

6.95" Orbit LTE 8GB

CODE: MIR-091739

De Orbit LTE van Odys is een 2-in-1 apparaat, want je hebt zowel een tablet als een telefoon in je handen, en ook nog eens met 4G internet! Dankzij de handzame formaten van de phablet (kruising van phone en tablet) kun je hem overal mee naartoe nemen en verder werken aan je project, gamen, e-mails binnen halen, je gegevens synchen, etc. Een betaalbare prijs voor een interessant...

Prijs: 149,00

149,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De Orbit LTE van Odys is een 2-in-1 apparaat, want je hebt zowel een tablet als een telefoon in je handen, en ook nog eens met 4G internet! Dankzij de handzame formaten van de phablet (kruising van phone en tablet) kun je hem overal mee naartoe nemen en verder werken aan je project, gamen, e-mails binnen halen, je gegevens synchen, etc. Een betaalbare prijs voor een interessant apparaat.