Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

18.5" MegaPad 1851

CODE: XOR-090211

Wanneer je een tablet koopt zie je vaak in de omschrijving de term Tablet-PC staan. De Xoro MegaPad 1851 doet zijn naam eer aan met zijn 18,5" display. Je kunt hem eenvoudig op kantoor neerzetten en vervolgens gebruiken als volwaardige PC. Uiteraard kun je hem ook meenemen om overal waar je maar wilt te kunnen werken. Doordat de MegaPad is uitgerust met USB-poorten en een RJ45...

Prijs: 389,00

389,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Wanneer je een tablet koopt zie je vaak in de omschrijving de term Tablet-PC staan. De Xoro MegaPad 1851 doet zijn naam eer aan met zijn 18,5" display. Je kunt hem eenvoudig op kantoor neerzetten en vervolgens gebruiken als volwaardige PC. Uiteraard kun je hem ook meenemen om overal waar je maar wilt te kunnen werken. Doordat de MegaPad is uitgerust met USB-poorten en een RJ45 poort kun je hem aansluiten op meerdere apparaten en netwerken.