Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

10.5" Galaxy Tab S

CODE: SAM-089001

Deze krachtige tablet laat je niet zo snel in de kou staan. Dankzij het 3GB werkgeheugen en de Snapdragon 800 wordt het werken niet alleen supersnel maar ook leuk om te doen. De Galaxy Tab S zal je productiviteit en creativiteit verhogen. Dankzij de mogelijkheid om 4G te installeren kun je ook nog eens overal waar je dat wilt op het internet, je mails binnen halen of je gegeven...

Prijs: 449,95

449,95
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Deze krachtige tablet laat je niet zo snel in de kou staan. Dankzij het 3GB werkgeheugen en de Snapdragon 800 wordt het werken niet alleen supersnel maar ook leuk om te doen. De Galaxy Tab S zal je productiviteit en creativiteit verhogen. Dankzij de mogelijkheid om 4G te installeren kun je ook nog eens overal waar je dat wilt op het internet, je mails binnen halen of je gegeven synchroniseren.

Samsung typenummers: SM-T800, SM-T805