Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

10.1" ThinkPad Tablet 10 Win8.1Pro 64-bit

CODE: LEN-IM-2677320

De ThinkPad 10 is een veelzijdige Windows tablet die geschikt is voor werk, thuis en voor mobiel gebruik, en biedt een hoge productiviteit via verschillende standen. Dankzij het ultra snelle 4GB geheugen blijft de tablet, ondanks zware omstandigheden, fris en snel. Deze tablet is uitgerust met 4G LTE internet en kan je daardoor een snelle internetverbinding garanderen, waar je ook...

Prijs: 819,00

819,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De ThinkPad 10 is een veelzijdige Windows tablet die geschikt is voor werk, thuis en voor mobiel gebruik, en biedt een hoge productiviteit via verschillende standen. Dankzij het ultra snelle 4GB geheugen blijft de tablet, ondanks zware omstandigheden, fris en snel. Deze tablet is uitgerust met 4G LTE internet en kan je daardoor een snelle internetverbinding garanderen, waar je ook bent! Ga niet akkoord met een heel goed product als je het beste kunt krijgen!