Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

10.1" SurfTab Xintron i

CODE: TRE-088580

Trekstor heeft voor de SurfTab Xintron i 10.1" gekozen voor sterke specs, zo zit er in deze tablet een Intel processor en maken ze gebruik van de PowerVR SGX544 als grafische processor. Met 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen kun je makkelijk mobiel werken en zal je niet zo snel voor verrassingen komen te staan. Mocht je toch nog onvoldoende hebben aan de 16GB dan kun...

Prijs: 149,00

149,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Trekstor heeft voor de SurfTab Xintron i 10.1" gekozen voor sterke specs, zo zit er in deze tablet een Intel processor en maken ze gebruik van de PowerVR SGX544 als grafische processor. Met 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen kun je makkelijk mobiel werken en zal je niet zo snel voor verrassingen komen te staan. Mocht je toch nog onvoldoende hebben aan de 16GB dan kun je het interne geheugen uitbreiden met een MicroSD geheugenkaart.