Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

10.1" SurfTab Wintron Volks-Tablet Windows 8.1

CODE: TRE-088408

In Duitsland staat deze Trekstor SurfTab Wintron 10.1 3G bekend als "Das Volkstablet" aangezien er zoveel functies in zitten voor een betaalbare prijs; iedereen zou nu een tablet aan kunnen schaffen met daarbij de 3G mogelijkheid zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Deze tablet is ook nog eens in combinatie met een abonnement af te nemen waardoor de tablet ook gratis...

Prijs: 219,00

219,00
verzekerd voor : 9,50 p.m.
9,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

In Duitsland staat deze Trekstor SurfTab Wintron 10.1 3G bekend als "Das Volkstablet" aangezien er zoveel functies in zitten voor een betaalbare prijs; iedereen zou nu een tablet aan kunnen schaffen met daarbij de 3G mogelijkheid zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Deze tablet is ook nog eens in combinatie met een abonnement af te nemen waardoor de tablet ook gratis geleverd kan worden.