Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

10.1" Pro Tablet G1 10 EE Win8.1 3G

CODE: HP-IM-2879306

Dankzij de ondersteuning van het 3G internet kun je eenvoudig en snel verbinding maken met thuis of kantoor; waar je ook bent. De HP Pro Tablet G1 met een 10" welke draait op Windows 8.1 (32-bit) is meer dan alleen maar een tablet. Deze voor de zakelijke markt ingerichte tablet zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft met je werk. Je kunt eenvoudig en snel betrouwbaar...

Prijs: 549,00

549,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Dankzij de ondersteuning van het 3G internet kun je eenvoudig en snel verbinding maken met thuis of kantoor; waar je ook bent. De HP Pro Tablet G1 met een 10" welke draait op Windows 8.1 (32-bit) is meer dan alleen maar een tablet. Deze voor de zakelijke markt ingerichte tablet zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft met je werk. Je kunt eenvoudig en snel betrouwbaar verbinding maken om je e-mail te synchen, een portfolio ophalen of apps gebruiken.