Heeft u de TabletBucks android app al?

Klik nu op deze popup om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van onze app. Met onze app kunt u via uw telefoon snel en eenvoudig de nieuwste toestellen bekijken en bestellen en bent u op de hoogte van het laatste nieuws over toestellen, abonnementen en nog veel meer!

Laden...

10.1" Pro Slate G1 10 EE Android

CODE: HP-IM-2879307

De HP Pro Tablet G1 met een 10" welke draait op Android 4.4 KitKat is meer dan alleen maar een tablet. Deze tablet van HP is speciaal bedoeld voor schoolgaande mensen welke duurzaamheid en mobiel werken erg belangrijk vinden. De HP Pro Slate Education Edition zorgt ervoor dat je opleiding niet stopt wanneer je het klaslokaal verlaat. Dankzij de prijs maakt het 1-op-1 leren...

Prijs: 409,00

409,00
verzekerd voor : 12,50 p.m.
12,50 p.m. Ja verzeker mijn toestel
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De HP Pro Tablet G1 met een 10" welke draait op Android 4.4 KitKat is meer dan alleen maar een tablet. Deze tablet van HP is speciaal bedoeld voor schoolgaande mensen welke duurzaamheid en mobiel werken erg belangrijk vinden. De HP Pro Slate Education Edition zorgt ervoor dat je opleiding niet stopt wanneer je het klaslokaal verlaat. Dankzij de prijs maakt het 1-op-1 leren mogelijk zonder dat het te veel hoeft te kosten. De tablet is uitgerust met "HP Classroom Manager" waarmee de leerkracht het klaslokaal kan managen en met studenten kan communiceren.